FITXA TÈCNICA LLEIDA

ENLLAÇOS: videopromocional situació

COM ARRIBAR-HI:

L’Aeroport de Lleida-Alguaire es troba a 15 km de Lleida.

Les carreteres principals:

  • L’AP-2 : autopista del nordest- Que uneix l’AP-7 a les comarques tarragonines amb Saragossa, passant per Lleida.
  • L’A-2, que és una de les sis autovíes radials de l’estat i que discorre des de Madrid fins la frontera francesa passant per Saragossa, Lleida, Barcelona i Girona, tot efectuant el seu trajecte pel territori català per les comarques de l’interior.
  • N-240/A-22/A-27: que és la carretera nacional que discorre entre Tarragona i Bilbao, passant per Lleida i en la qual actualment s’estan duent a les obres de reconversió de la mateixa en autovia en diversos trams de Lleida-Osca (A-22) i de Lleida-Tarragona (A-27).
  • N-230/A-14: Aquest eix viari neix a Lleida ciutat i es dirigeix cap a la Vall d’Aran, passant per les importants poblacions d’Alfarràs, Benavarri, el Pont de Suert i Viella. Actualment s’han iniciat les obres en els primers trams per la conversió en autovia (A-14).
  • C-13: que és l’anomenat eix del pallars i uneix Lleida amb Esterri d’Àneu. Tremp, Pobla de Segur i Sort són poblacions destacables que trobem en aquest trajecte.
  • C-12: que és l’anomenat eix occidental i que discorre entre Amposta i Àger passant per Lleida. Pel tram situat al sud de Lleida discorre per les ciutats de Tortosa, Mora d’Ebre i Flix i a partir de Lleida cal destacar el seu pas per Balaguer.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s